Pio Nadam se da nije problem reklamirati drugu kuću...Igram na poker kings fast nl 50 uglavnom 4 do 5 tabli...% je maksimum...Ali mreža je poprilično teška, mnogo teža od max beta tako da su i varijacije jače...Ako nemaš iskustva u kešu nije za početnika...
Vidi kada kažem 300 k ruku, bude tu recimo po nekih 10 k kada malo pusti softwer ...Recimo nikada nisam padao na računu ispod 20 buy ina, uključujući i bonuse koju su tamo stvarno ekstra...Sada se recimo dešavalo u 3 navrata da me gura i 50 do 60 buy ina nadole...Moja banka je tamo 120 do 150 buy ina...
Pre dugo igram da bih imao psihološki pritisak...Zarađujem godišnje oko 15k$ za 2 do 3 sata igre dnevno...Dosta sam zaradio da bi me recimo spuštanje rola 3k dole uznemirilo...
Ono što je jako bitno je da i tamo na nekih 3 miliona ruku ranujem prilično ispod EVa ali nekako sajt uliva mnogo više poverenja nego max bet...
Sedoh malo pre na max bet i bukvalno u 10 ruku gubim dvo par od seta, dvo par od boje, set od bubrega i KK vs JJ....Da ne pričam to sve nakon nekoliko dana teškog klanja ali to je poker...Softwer ko softwer, solidan igrač će mu se prilagoditi...Mene muče igrači koji vuku all inova a nemaju ništa i dobijaju stejkove...Takvih igrača nigde nema...