VladaJ druze RNG znaci rundom number generator. Odnosno nasumicni generator brojeva. Na Maxu nista nije nasumicno. Smem da se kladim da flop, turn i river nisu predefinisani, odnosno odredjeni u isto vreme kada i deljenje karata igracima, vec su te 3 stavke promenljive u zavisnosti od toga ko je i sa kakvim kartama u flopu i kako ko utice na punjenje pota. Uvek ce biti favorizovan igrac koji idiotskom igrom puni pot i povecava rejk.
Npr. lik sinoc pokusava da ukrade pot. Blajndovi su 100/200, 4 igraca limpuju, on pokusa da ukrade sa SB tako sto ide all in, moj sestric ide takodje all in sa QQ, svi bacaju, otvaraju se karte, lik ima J3 karo i na flopu dva J. Slucajno? Naravno da ne. Taj all in je debilan iz vise razloga, a ponajvise sto je sa dve tarabe, ali to softver vidi kao dobru stvar za rejk, pa onda tog igraca nagradi. I tako u krug.
95% flopova su ili sa oba draw-a ili je uparen. Znaci na flopu uglavnom imas i straight draw i flush draw, a onda cesto upari na turnu ili riveru. Klasicna pakerica.
Ono sto ne razumem je da ima ljudi koji takodje kao ja primecuju da nesto nije u redu, ali niko se nije pobunio. Niko da ode na chat sa korisnickom i izlozi svoje misljenje. Kada bi 20 ljudi pisalo zalbe, mozda bi se neko i zamislio, ovako svi cute, oni skupljaju lovu, mi se nerviramo...