Pa druze, botina.
Nije mu potrebno da mu pise odakle je, ppttebno mu je samo da se kupi na svaki draw koji sidje dole i da otima ljudima pare.
Ali i treba tako kad ima ovaca.
Kad bi se srbi nekad u necemu slozili, pa da svi naprimer jedno deset dana bojkotujemo max i da niko ne udje danima na sajt da vidis kako bi mozda sve bolje funkcionisalo.
Mozda!
Mada, igram svakodnevno live igru, online sam poceo relativno skoro tako da mozda nemam dovoljno iskustva sto sentice online pokera, ali jedno znam.
Ono sto non stop silazi na maxu to nema sigirno nigde.
Svaki drugi flop uparen, svaki drugi obojen, turn karta ubistvo, na turnu ima za svakog po nesto...
Jos nisam video kao naprimer u nekoj drugoj sobi da turn sidji blank, tipa 2 koja nema beze sa nekom bojom.
Ma cirkus,.
Opet pomavljam nemam dovoljno iskustva online, ali onde ko je u plusu taj ili ima neki softverski program da vidi sta izlazi i sl ili je cist bot koji ima saradnju sa max betom.
I voleo bi obe profesionalce da sednemo live da igramo malo, kladim se da bi im zetoni ispadali iz ruke usled drhtanja iste.
Ali, ja sam jednostavno resio da tamo ne ubacim vise ni dinar. A i tebi savetujem, igraj na meridianu nije sjajno ali bar ima mnogo vise turnira i mnogo je bolje, brze, i legalnije.
Bar po meni.