Tijadam Maxbettor jeste, to je ukupan br.ruku u kojima je on učestvovao, foldovane ruke pre flopa tu ne racuna...
Tijadam Maxbettor to je skroz nebitno, sta ce mi foldovane ruke pre flopa i ruke u kojima nisam ucestvovao... kad svakako ne ulaze u rejk...
NeoNeou Daj...Kako sta ce ti? Te ruke u kojima si video flop i njihov broj je totalno nebitan broj. Broj koji jednostavno nista ne govori. Mnogo je vaznije da znas ukupan broj ruku.
Tijadam NeoNeou pa racuna te ruke tu ako si video flop, sracunace ti, ako nisi video, nece ti uracunati jer nisi ucestvovao... Meni su totalno nebitne ruke u kojima nisam nista platio i gde mi se rejk ne racuna... sta ce mi to, nebitno skroz...
NeoNeou Ok ako je tako. Verovatno si skoro poceo da igras poker pa ti se cini da ti je taj broj vazniji. Taj broj jednostavno tesko cemu moze da posluzi. Mnogo je vazniji ukupan broj ruku. Ali ne opterecuj se time nego cepaj pokericu i uzivaj 🙂
Tijadam NeoNeou Igram poker preko 15god. skoro sam prestao da igram na maxbetu zbog ocajnog softvera... Ali ovo sto sad pricate da vam je bitno foldovane ruke pre flopa je totalna glupost... Nikome nisu bitne te ruke... Ajde eto objasni mi za cega su ti bitne foldovane ruke pre flopa?
Tijadam NeoNeou tipa na cuttoff-u si, imao si u ruci 6J foldovao si rejz pre flopa... 0 din. Si usao u ruku, 0 din. Ti je rejk u toj ruci... I evo ne mogu da shvatim sta mozes ti iz te ruke da izvuces i za cega ce ti...
NeoNeou Kako mozes da izracunas winrate ako ne znas ukupan broj ruku? Kako mozes da izracunas koliko rejka placas ako ne znas ukupan broj ruku? Sta ti znaci broj video sam flop 200 puta i platio toliko i toliko rejka? Jednostavno nista...
NeoNeou Ne razumem pitanje. Rekao si da igras poker 15 god i onda valjda znas da se skoro sve racuna u odnosu na ukupan broj ruku (rejk, winrate i sl.). Taj broj koliko si puta video flop bez icega ostalog ama bas nicemu ne sluzi.
NeoNeou Mozda sam se ja nesto lose izrazio pa si me pogresno shvatio. Ne igram kod njih ali sto se rejka tice mislim da je sve u redu.
goranjo Nije direktno vezano za poker ali još jedna velika bruka MAX BETA... utakmicu Real Partizan koja je juče i od strane eurolige zvanično završena rezultatom 80 95, proglasili su ne važećom, prekinutom i stavili kvotu 1. Svaka čast na pilićarenju.
Pocketrockets Pozdrav ljudi. Da li ste primetili novog igraca blue essence koji sedi na vise stolova i ima visestruko uvecan pocetni stek skoro na svakom stolu. Za njega jedino ne pise odakle je. Kako se taj igrac (a ima ih jos nekih) registruje da mu ne pise kad svima pise odakle su.
Nemirko Visestruko je uvecan jer je verovatno nekome uzeo lovu na stolovima..Verovatno znas da se moze sesti sa max 150bb-a na stolu.. A to sto pise Srbija to znaci da je nalog skoro napravljen i da ce mu se uskoro pokazati ime grada..Verovatno proces verifikacije ili tako nesto..