Pio
Za 50:50 je uredu, jbg ne moze da se prodje uvek i to stoji.
Ali za sutuaciju kad si na flupu apsolutni favorit.
Drugo sto ljudi ttebetovane potove koluju sa glupostima, ne mogu da ga vidim sa tim kartama, vidim ja tu kentu koja je sisla na turnu nisam corav, ali ne mogu da poverujem da je neko usao u tribetovan pot sa takve dve karte tipa 67, dole sidje 45Q ja imam QQ i turn 8.
I na moj bet on ode AL, vidim ja kentu nisam lud ali kako da bacim set, msm mogu da bacim ali...
Zazo kazem kad bi se u diskusiju ukljucio neki profesionalac pa da razmenimo iskustva da pogleda neke ruke, cisto on.
Moguce da ja gresim u igri i da ispadam na svoje greske.
Evo naprimer ruka od malopre ispao sam na svoju gresku i rec ne kazem.
Imam JJ, na batonu, lik sa kat ofa otvara 8bb (inace se radi o jako agresivnom loss igracu), ja u nameri da ga uvucem u pot i da uspprim svoje zandare jer znam da ce posle flopa sta god da izadje da ode AL, samo kolujem sa zandarima, medjutim i lik sa big blajnda koluje.
Izlazi flop Q28, igrac sa bb cekira, igrac sa kat ofa odlazi AL (kao sto sam i pretpostavio) ja pretpostavljam da on nema tu damu jer non stop tako igra besmisleno i retko kad ima nesto, ja ga kokujem i sebe komitujem u pot jer u slucaju da ovaj sa bb povuce svoj AL moram da pozovem jer nemam prostora za fold.
Tako i biva posle mog kola bb odlazi all in, ja placam, stacu?
Otvaramo karte, bb Q5 ovaj lik 10J nista ne izlazi turn i river i covek nosi lep pot sa Q5s.
E sad pitanje sta ce on u ruci sa Q5s, ali kazem moja ke greska jer sam trebao da tribetujem i u slucaju da dobijem col sa bb, i sa kat ova od oba igraca verovatno bi posle flopa bacio svoje zandare na bet i tjt.
Mada mozda i ne bih, steta sto nema HH da mogu da okacim ruku i da je pogledamo svi zajedno pa da se iz toga naucimo nesto.
Drugo nema tajm bank, za neke ruke je mn ono mnogo malo vremema da donesem odluku.
Ma tipican sajt za kockanje a ne za igranje pokera, stegnes petlju guras zetone sa neki jacim rukama pa ako te pusti napunis se sa zetonima ako te ne pusti ispao si i tjt.