NemanjaS
A kako omda ti objasnjavas ovo o cemu pricam.
Nisam stvarno frustriran, igram dosta dugo poker za svoje godine da bi neke ruke uticale na mn, ali ovo se
bar mn desava samo na max betu.
Nigde drugde.
Mn stvarno zanima ako si regular i ako grindas tamo da mi pojasnis.
Inace ja igram samo MTT.
Kes ne igram!
Znaci ne moguce je da neka svakodnevno, svaki turnir i pravom momemtu koluje sa tarabama i bas tad ubode bingo.
Ja to mmg da shvatim, koliko sam puta probao da loos tribetujem rejzera sa nekim sranjem ti 10 7s i ne pogodim ni jedan par a kamoli ono sto pojedini ( uvek isti) pogadjaju.
Samo nemoj da mi kazes da ako mi se ne svidja jednostavno ne igram.
Prinudjen sam da igram na max betu i na Ipokeru jer jesnostavno sam skoro poceo da igram online i nmg da napravim nalog ni na jednom stranom sajtu, tipa GG i sl...
Imace sam 95-to, godiste, od 18 godine igram live, svuda, u grandu sam manje vise redovan igrac na turnira, ako igras omda se znamo i imam fine rezulatate, ne zivim od toga ali su mi rezultazi bas dobro i live, a i naprimer na Ipokeru.
I onda mi nije jasno nikako kako na max betu nikako ne mogu da nadjem pobedonosnu igru.
Tamo se osecam tako bespomocno, sta god da imam u ruci budem dominiran.
Sajzing betovanja mi je isti u zavisnosti od blinda, tipa igram isti bet i sa 8Js i sa AA sa odredjene pozicije.
I kako kad naprimer imam AA baci mi se ceo sto na bet, a kad pokusam da ukradem sa nekom losijom rukom dobijem 3 colaa.
Znaci ja nmg da shvatim kako?
Kad ispadnem na svoju gresku ja priznam i pomirim se i tjr, radim na igri...
Drugo oni igraci su cisti idioti, ja obozavam takve igrace na live igri, znaci u stanju sam 30 sati da se macujem na kes igrama i bas sam zadovoljan posle takvih igri uvek porodicu pocastim jednim vrlo lepim sopingom😁
Ali na max-u im ne mogu nista, uvek turn ili river izadje taj 1/3 auta.
Ne znam kako.
Tako da ako mozes da mi objasnis voljan sam da te saslusam.
Samo nemoj da mi pominjes varijaciju, jer na max betu ima 3 turnira dnevno, ja tamo nmg da odigram dovoljan broj ruku da bi to ispeglao.
Msm nisu neke pare baj inovi su manje vise smesni, sa dva uzeta turbira mesecno ja pokrivam ceo mesec igranja.
Ne pricam zbog para.
Jednostavno ne mogo du se pomirim, da losiji igraci non stop ulaze u nagrade.
Kada igrac na blind levelu 20/40, sa 150bb ode preko 2 igraca u tribetovanoj ruci all in sa 45s, to ne moze da bude dobar igrac, to moze samo da bude budala i takav jedna ameba od igraca posle 2 sata zavrsi u prvih 4 igraca na turniru.
I usput prodje 18 all ina, na flipu i uvek u njegovu korist. KAKO?
To se ne desava jednom. To se desava svakog bogovednog dana konstantno.
90 posto igraca koji igraju svakodnevno turnire su takav tip igraca.
Ljudi bez rezona, nemaju bet sajzing, ne znaju sta su pozicije, ne znaju sta je rejndz, nista apsolutno, totalno pokeraski nepismeni.
Nije problem da takav igrac bude danas srecan i osvoji turnir, sve ok...
Ali da bude svakog dana srecan, sa tako losom debilskom igrom mn to nije jasno.
Ako znas ti mi obajasni kako.
Jedini logican odgovor mi je da je softver rigovan, dansofver prepoznaje dobru igru i istu sabotira jer je cilj da sto losiji igraci ostaju u
igri...
Nije teorija zavere niti kukam, niti mi je stalo do para jer su turniri smesni.
Jednostavno mogu da ne igram i tjt.
Ali sam polrenuo temu da mi neko kompetentiji od mn sa vise iskustva objasni kako je to moguce.
Ps:
Uporedjujem sa live igrom, evo konkretno u grandu, 80 posto igraca su obicni fisevi koji dodju da se opuste, da potrose 400-500 evra, da hirocoluju neke ruke i da blefiraju neke ruke kada ponosno posle folda okrenu karte slatko se nasmeju onako nahrane ego bide im lepo.
Ali nijedan od takvih ne zavrsava u prvi 5 na turniru, jednostavno bivaju ocisceni sa srolova cim se zavrsi rientri faza. Kraj, dovidjenja.
Znaci moze da prodje neku ruku ali, posle 30 ruke kad pokusa to isto da uradi jednostavno mu diler ne izbaci taj bubreg sa kojim me je kolovao i ja ga izbacujem sa turnira i uzimam mu stek i takav igrac posle turnira odlazi na rulet.
A na maxu ne, tamo je u stanju da svaki gater izadje smao da se srusi dominantna ruka.
Zbog cega je tako uradjeno, nije mi jasno i necu da se pomirim danje to normalno dok mi neko ne pojasni.
A da uzimam uzorak od 100k ruku, ja na turnirima na maxu ne mogu da odigram 100k rulu za gldinu dana.