MiodragMiji Slepce nemaju HH tako da mogu samo da pricam u prazno neka veruje ko hoce.
Igram redovno turnire, vise igram na Ipokeru, ali sve one turnire osim onih nenormalnih tipa 3300 itd, sto mislim da je preskupo za onu njijovu budjavu strukturu i onij silnih bingo igraca, necu da bacam toliko pare jer realno male su mi sanse pogotovo sto ima malo igraca pa se placaju samo 7-8 mrsta.
Da ne smaram.
Poenta price je da ja ono nigde nisam video, dasavaju se sranja i u live igri i na bilo kom drugom softveru sto je i normalno i podnosljivo ali ono sto oni rade je stvarno kriminal.
Znaci za nepoverovati mi je da uvek ali doslovce uvek nekoliko imena su uveh u vrhu turnira i manje vise uvek u nagradi, a igra im je papagajska.
Znaci igra level 0, nije cak ni 1 nego dupla 0.
Sta hocu da kazem, koliki god da si debil od igraca ne mozes da kolujes tribet( u fazi turnira gde se ceka da dvoje ispadnu i krecu nagrade) sa 93s, i izlazi flop 35J, ja c-butejem(inace imam KK), on coll, turn 10, covek cekira ja igram 75 posto celokupnog pota sto iznosi skoro polovinu njegovog steka, on coll river 3 naravno ni manje ni vise ne postoji druga karta u tom momemtu u celom spilu osim trojke lik igra all in ja moram danpozovem i ispadnem sa rurnira.
A to je samo kedna u moru takvih ruka svakodnovno non stop.
Pa ne moguce da su pojedini toliko srecni da im nista niko ne moze.
I to samo nekoliko imena ali non stop.
I u ranoj fszi turnira uvek prvi udju u zerone ali uvek, koga ne mrzi neka isprati.
Znaci strasno, da nemam rezultate na Ipokeru pa da se tesim da je do moje igre, ali tamo mi super ide a na maxu ne opepeljujem.
Jednostavno sa onim buzdovanima ne znam koju strategiju da primenim koja ce da pobedjuje, znaci primoran sam da igra igru level 1, jer su sve buzdovani i oslanjam se samo na jacinu svojih karata i na nista drugo.
Jer buzdovana ne mozes danizbacis iz ruke, kad covek nema mozak ili kad zna da ce uvek da mu izadje nzm sta je od ta dva, moras da igras samo na osnovu svoje ruke i kad te nece karta mozes da ga pusis.
Ovo je poznat forom, nijedan od tih igraca nece da se ovde ukljuci u diskusiju jer znaju da su botine teske, a oni ako nisu neka se ukljuce.
Ja znam ono sto sam gledao za stolom i igrao.
Ja potpisujem da od njih na live igri, na malo ozbikjnijem turniru,( da nije neka kucna varijanta za 100 din), nijedan od njih ne bi usao u nagradu 10 godine, koje crno osvajanje turnira, u zivotu ne bi uzeli nijedan turnir.
Sa onakvom igrom tesko, onakva igra prolazi samo na max betu, jer je ono softver rulet.
Kolikk dajes toliko ti vraca i mozda neki dinar preko i tjt.
A ko ne misli tako neka mi danargumenta da nisam u pravu.
Znaci pojedine ruke koje sam odigrao protiv rih nekoliko igraca i koje sam gledao dok sam bio za srolom, onakve kolove ne bi pravio ni najgori kockar, budala, kreten osim u slucaju kad zna da ce masina da mu izbaci bingo.