Fold KK pre flop...Nikada u životu ali eto prilagođavajući se aplikaciji desilo se i to....
NL 50. Ruka 1. Ja UTG KK raise, UTG +1 i CO Call...flop QTx...c bet, fold raise od CO ja call...Turn A i nema veze akcija kako je išla do kraja...lik sa nikom heheheheheh ima set T...
Ruka 2...da skratim priču ja AK lik a5, dole je aa5 xx...opet isti lik....
Ruka 3, ja D open KK, SB 3 betuje što nikada ne čini TTP igrač, BB je hehehehhehhe vuče all in, ja KK fold...Pitam lika u komentarima šta je zgurao all in, kaže AA...lik skroz korektan lepo se ispričali...
Ruka 4, darkonet open utg ja u D imam KK 3 bet na 600, u SB je TTP koga kenja nenormalno ovih dana call sa T7 kocka...jebeno debil OOP koluje T7 kocka jer zna da ga sve ide a mene prodaje...Darkonet fold..Flop 3 kocke i set K, river kocka...
E sada ovo se ljudi dešava sve u 15 minuta...Bukvalno nisam na tom stolu odigrao 25 ruku...
Posle ovakvih mesec dana klanja, gde sam juče računao da idem ispod eve 230.000 dinara...Jebi se MAx Bet...Zato ste od mene danas dobili 500 dinara rejka ukupno a ja izašao 4000 plus za pola sata...
Inače regovi na maxu...Primer...Juče je za stolom izvesni Kale najveži prosipač na svetu...nl 50, svaka ruka mu je open 500 ili rejz na 500
Ja UTG open AQ sa 150, kale u D rejz na 500...BB izvesni reg, sa njim komuniciram u komentarima...call... ja 4 bet na 1800, dva calla
Flop QJ 7, dva pika...ja 9500, ova dvojica više od mene...Ja oko 9800 u stvari...
Reg u BB ček, ja all in, kale se baca, reg zove sa KQ
Naravno turn je K
Dakle ja gubim 9800 sa ekvitijem ruke od oko 90%...pot je preko 20.000...matematički umesto da nosim 18000 dinara, ja gubim 9800...Samo ova ruka je 19000 ispod evea...Identična ruka dan pre toga samo je pot bio 25K...Dakle u te dve ruke sam ispod eve preko 40K...AA ili KK all in pre flopa nisam dobio mesecima, uvek padaju itd...
Ali da se vratim igračima na maksu...REg koji zove 4 betsa UTGa i ima calling fiša sa KQ...Ja tu nikada nemam blef zbog fiša...Imam AA, KK, QQ, AK, AQ...gde je on sa kq....cirkus...
Na flopu dobija all in ...pot je oko 5500 ja betujem oko 8000...Da je pun pot bilo bi 33 posto odda...ovako je verovatno 40 posto...On lik koluje...Šta jebote dominiraš...Pa i JJ da sam 4 bet dole je set...I naravno nosi ruku...
Pitam ga u komentarima, skojom pameču...Lik kaže znam da te ne ide jbga...
E pošto sem par izuzetaka, vežina regova ovde igra na ovom principu a ostalo si teški fiševi ili botovi, softwer mora da bude takav kakav je...jer igre ne bi bilo polse 2 nedelje...
Tako da ...srećno svakom ko pokuša...Sve dok pravim novac igraću ga ali bez silovanja...danas je to bilo pola sata