Kingstown realno bolje da se pokrijes usima, znaju te svi na Maxbetu kao najtight igraca na aplikaciji.. Bukvalno igras AA KK QQ AK i ponekad JJ, veze sa pokerom nemas. Bukvalno se secam kad sam komentarisao jednu ruku gde sam isao reshove protiv tebe siroko, i pitam decka koji isto igra turnire na maxu, sta mislis? On kaze, nikako to protiv Kingstown, taj nema losu ruku u svom rangeu.. Samo nastavi tako i bice para za sve nas, exploisemo te kao galeba. I da te pitam jednu stvar, ako si provalio vec kako da se uzmu pare (igraci koji pune potove ili wtf), zasto ne pocnes da igras na taj stil. Pocni da placas brate sa 74o, gadjaj Allinove sa T2s i uzimaces pare, sta cekas koji moj samo AA i KK.. Mislim ja da sam tako pametan kao ti i da provalim kako da me softver nagradjuje, sigurno bih poceo da igram tako... Lolz... Tako da ovog sarlatana ne shvatajte ozbiljno.. Ovakvi se svako malo jave i naravno da im je softver kriv uvek.. Pricaju to i za GG i za Pokerstars i za 888, ACR, sve.. Isto pravili videe o bed bitovima, pogledajte na Youtube pun ih je k**.. Pitajte da li je ikad i jedan winning igrac ili profesionalac ikad optuzio softwer za nesto? I da li bi iko od njih igrao da postoji ikakva sumnja? Naravno ne.. Decko od iskustva na pokeru ima freerolove na GG-u, pogledajte mu graph na sharkscope.. Smehotres.. Elem, dosta vise o ovakvima.. Svako ko se raspravlja sa njim je po meni jos veca budala od njega.. Cak i od njegovog sestrica 😃
Sto se tice aplikacije, sta kenjate vi ljudi? Sta hocete, softwer tipa Pokerstars ili GG? Pa polako, tek su poceli ljudi.. Nadamo se da ce da poprave softwer, ima tu dosta gresaka i sto se tice brzine ali i nekih tehnickih stvari koje treba da se ubace.. Jeste na telefonu malo zajebano ako imate losiji telefon (znam burazer ima neki Huawei sranje, meni na Iphone 12 ne bode ni sekunde), ali na Lap topu ili tabletu aplikacija ide prilicno lagano.. Slazem se da multitable malo teze ide, ali to je zato jer je browser klijent a ja koliko znam jedan tab se ne moze podeliti na 3 ili 4.. Opet ponavljam, nadam se da ce je unaprediti, ima dosta prostora, ali ne ocekujte da ce biti nesto spektakularno, na kraju krajeva, koliko im Holdem od rake-a moze doneti zarade, sve da ima 500 aktivnih igraca u svakom trenutku, u odnosu na rulete, slotove i ostala sranja na koje je pola Srbije navuceno i koji su im glavni fokus.
Sto se tice igraca, ukratko, ovo nije poker vec donatorska konferencija. Bukvalno (na kesu pogotovu) ce vam ljudi prodati EQUITY ni za sta (sto u long term znaci $$$). Znaci na duze staze ako gubite na Maxbetu to je znak da definitivno nesto nije u redu sa vasom igrom.. Varijacija je tu, sve je tu ali igraci prave tolike greske da ne postoji izgovor. Ko zeli da igra protiv dobrih igraca, taj je promasio profesiju.. Sto su igraci bolji, to je ROI nizi, to ce vam reci svako ko se iole razume u ovu divnu igru.
Toliko od mene, pozz od bota sa Maxbeta (oko 150k+ na turnirima na Maxu u 2021, nekih 60k+ za ova 3 meseca u 2022. (iako sam sad na 20k downswingu 😴, samo MTT). Puno srece svima i vidimo se za stolovima.