Toni Mene je ozbiljno izbacila iz takata prevara kojom se bave ljudi u Srbiji misleci da svako moze da organizuje poker.. Pa i taj MaxBet o kome pricas nista nije bolja prica.. Ljudi koji su u organizaciji tamo su mahom ljudi koji imaju povrsno znanje o pokeru a da ne pricam o organizaciji i tome sta je potrebno privuci igrace.. Da li se ta prevara zvala Meridian,MaxBet,Mozzart,Soccer ili neka treca nije bitno.. Bitno je sta se nudi i zasto misle da su ljudi naivni i glupi.. Nema sta da proveravas,sve je to vec provereno..Sve ono sto su mi rekli na chatu je istina.. 100 poena se menja za 1e.. Mada to vama nista ne znaci,jer matematiku ne korisitite,niti vas zanima.. I kakav je to novitet ? Novitet koji postoji sto godina.. Ipoker je soba koju nije izmislio Merdian vec je postojala i pre njega! Ja ovde pricam o tome sta nudi Meridian i cime se bave i na koji nacin privlace ljude.. Mizernim rb-om koji je vise nego sraman,bonusom koji ce oni uzeti za sebe i naravno sobom punom botova! Odlican novitet,priznajem! Bolji ne postoji! Mada kako se igraci u Srbiji ponasaju i kakvu kulturu nose nisu ni zasluzili bolje! Dok je ovaca bice i vune!