Da pitam ljude koji igraju ovde da li imate problema sa onom njihovom promocijom Poker Loyality ili kako im se vec zove. Na nedeljnom nivou u zavisnosti od generisanog rejka daju vam turnirski tiket.
Pitam iz razloga jer neke nedelje mi automatski daju, neke ne. A kada kontaktiram koisnicku podrsku dobijam odgovore tipa kazu mi niste ostvarili minimum rejka proverila nadlezna sluzba. Na moju primedbu da to jednostavno nije tacno, posaljem im i dokaz koliko sam rejka generisao i ne vredi nista. Kazu proverila nadlezna slubzba i to je to. I tako vrte u krug.
Da li je moguce da daju ljudima odgovore a da nisu ni proverili nalog? Kada pricam sa ovim ljudima iz podrske sve je mene sramota kakve odgovore dobijam. Ovo je tragedija koliko su nesposobni.
A sto se tice ovog [Login to see the link] da pomogne izgleda da nema leba od njega ovde?
EDIT: Da li neko ima kontakt nekog iz Meridian-a koji zna nesto u vezi pokera i sa kojim moze da se razgovara kad se ima problem? Sve sa ciljem da se zaobidje ova nesposobna podrska.