Fish99 Pozdrav svima, hteo sam samo da pitam dali je moguca uplata i isplata u kriptovalutama? Vefikovan mi je nalog tamo jos od pre par godina, tako da nisam imao problem sa skidanjem preko skrila kad su nam stavili zastavu CG
PrsHarlequin Telekom isto, ceo dan. I gomila drugih ljudi za stolovima tako da je nesto do GGa. edit: Inace ja sam diskonekcija imao i ovih poslednjih dana, alii danas je bilo najgore...
Nemirko Grupa : Skrill Srbija na facebook-u,administrator Boban Bobanovic i pitajte ga za sve.. Koliko puta treba post da se napise da bi ljudi shvatili da za sve ima resenja.. I za skidanje, i za verifikaciju, i za sve ostalo.. Pozdrav ljudi i srecno!
StaraKajla Na koju foru igrate na GG preko agenta? Kako ste verifikovali nalog (adresu)? Kako ide uplata i isplata? Koliko je sigurno da nece ugasiti account kad provale nelegalnu radnju ? Da li je BetKings soba u sklopu GG mreze i vaze ista pravila za nas iz Srbije?
Stribog StaraKajla mozes ako zelis mene da cimnes skype: gerov1t discord: gerov1t#3804 viber i whatsapp: +381605115181
skocko Nemaš nikakakav problem sa verifikacijom ako igraš preko agenta. Agent ti vrši uplatu i isplatu pa ti verifikacija nije potrebna,jedino ne možeš prebacivati pare na drugi nalog. BetKings ti je isto što i GG,isti turniri,isti keš stolovi isti igrači..
SrdjanCernak Pozdrav društvo...Ima li ko u grupi da uplaćuje na Gg? Ja uplaćujem preko kripta, al te prvo odere banka, pa onda i menjačnica, pa da li ima neko bezbolniji put? Uplatio bih nekih 200$...
Caki_munja95 Drustvo jel postoji mogucnost da se od nekog kupi akaunt za GG. Posto je pravljenje naloga kolko sam ukapirao ne moguce iz Srbije?
Stribog Caki_munja95 Dodaj me na discord gerov1t#3804 Ili skype gerov1t moze da se otvori account na GG-u
VladaJ zanimljivo... varijanta sa cg zastavom za sve nas koji smo igrali pre banovanja srbije i dalje radi bez ikakvih problema?
jaki Stribog pisao sam ti na wa oko otvaranja naloga,pa ako mozes pomoci kad budes imao vremena.hvala