PrsHarlequin Telekom isto, ceo dan. I gomila drugih ljudi za stolovima tako da je nesto do GGa. edit: Inace ja sam diskonekcija imao i ovih poslednjih dana, alii danas je bilo najgore...
Nemirko Grupa : Skrill Srbija na facebook-u,administrator Boban Bobanovic i pitajte ga za sve.. Koliko puta treba post da se napise da bi ljudi shvatili da za sve ima resenja.. I za skidanje, i za verifikaciju, i za sve ostalo.. Pozdrav ljudi i srecno!
StaraKajla Na koju foru igrate na GG preko agenta? Kako ste verifikovali nalog (adresu)? Kako ide uplata i isplata? Koliko je sigurno da nece ugasiti account kad provale nelegalnu radnju ? Da li je BetKings soba u sklopu GG mreze i vaze ista pravila za nas iz Srbije?
Stribog StaraKajla mozes ako zelis mene da cimnes skype: gerov1t discord: gerov1t#3804 viber i whatsapp: +381605115181
skocko Nemaš nikakakav problem sa verifikacijom ako igraš preko agenta. Agent ti vrši uplatu i isplatu pa ti verifikacija nije potrebna,jedino ne možeš prebacivati pare na drugi nalog. BetKings ti je isto što i GG,isti turniri,isti keš stolovi isti igrači..
SrdjanCernak Pozdrav društvo...Ima li ko u grupi da uplaćuje na Gg? Ja uplaćujem preko kripta, al te prvo odere banka, pa onda i menjačnica, pa da li ima neko bezbolniji put? Uplatio bih nekih 200$...
Caki_munja95 Drustvo jel postoji mogucnost da se od nekog kupi akaunt za GG. Posto je pravljenje naloga kolko sam ukapirao ne moguce iz Srbije?
Stribog Caki_munja95 Dodaj me na discord gerov1t#3804 Ili skype gerov1t moze da se otvori account na GG-u
VladaJ zanimljivo... varijanta sa cg zastavom za sve nas koji smo igrali pre banovanja srbije i dalje radi bez ikakvih problema?
jaki Stribog pisao sam ti na wa oko otvaranja naloga,pa ako mozes pomoci kad budes imao vremena.hvala
jaki nekom ce biti od pomoci, ja sam juce uspeo da verifikujem nalog,ali fora je sto imam racun u hrvatskoj,jer sam jedno vreme radio u hrvatskoj firmi.Samo sam im poslao pdf bank statement i sve je proslo bez problema.Samo ne sme da je stariji od tri meseca. pozdrav
Exaltedorbb jaki Pozdrav, da li moze da se otvori bankovni racun kao rezident Srbije u Hrvatskoj? Bez ikakve firme ili ista tek ovako? 🙂