herbhansibertquerdenken Maxbettor Maxbettor [Login to see the link] Bonus Code for 1200$ first deposit bonus is: RS1200 - Bonus kod za 1200$ na prvi depozit je : RS1200
VladaJ Da li i dalje mozemo igrati na GG-u mi koji smo mogli i nakon sto su skonili Srbiju? (Prebacili su me na crnogorsku zastavu, igrao sam nakon toga nesmetano, ali nisam siguran da li i dalje to sljaka bez problema)
VladaJ admiral bet poker inace za 2 klase bolji od maxbeta, nadam se da ce vise ljudi doci da proba. softver radi glatko, igra mnogo brza. a za jedan dan sam video vise "suvih" bordova i blank turnova/rivera nego za svo ono vreme na maxu.
Sirius_M Stribog da li ima jos uvek neka soba na koju moze da se uplati sa visa kartice ili mora sema kao pre...sa netellera na skrill da se operu pare pa tek da se uplati....nisam igrao poker neko vreme a igram online od 2008 na starsu
StaraKajla Sirius_M jedino kladze iz Srbije koje imaju poker a primaju uplatu karticom maxbet,admiral,meridian.
DraganV Pozdrav, zanima me kako se podize novac sa skrila koji je stigao sa inostranih poker sajtova i da li moze odmah sa skrila u intezu, mislim jel prave neki problem u intezi? I jos jedno pitanje, promenio sam internet provajdera na SBB da bih mogao da igram na winamax pokeru, moje pitanje je jel ima neko informacije hoce li i sbb izdrzati pritisak i ne blokirati winamax ili je samo pitanje vremena kada i sa sbb provajdera nece moci da se vise igra na winamaxu. I trece cisto da pitam mada to niko sigurno nezna, ima li nekih naznaka da ce nam se pokerstars, party poker, 888 poker i ostale sobe vratiti u srbiju u skorije vreme?
elmaestro DraganV Ne mozes da ga podignes nikako, odnosno mozes ako posaljes nekome kome treba na skril a taj neko ti da novac ili kripto. Na banku i ne pokusavaj jer po zakonu i ne smes da kockas na inostranim sajtovima... Sto se tice blokiranja, pre ili kasnije ce biti svi strani sajtovi blokirani jer od skoro postoje domaci licencirani sajtovi. Svakako i za to ima resenje da se blokada zaobidje tako da ces moci da igras sta pozelis u svakom slucaju. Ni jedan od tih sajtova nije ni bio u Srbiji zapravo vec si samo mogao da ih igras...kao sto mozes i dalje odredjene a dokle to je pitanje...
goranjo elmaestro Ovo zapravo baš i nije tačno...Ja sa skrilla podižem na Rajfajzen bez problema, držim se ispod radara što se tiče poreza...Ove godine je doduše cifra znatno smanjena ali određeni iznos ide ispod radara...Pre par dana sam podigao novac bez problema...Dakle ACR - skrill - Rajfajzen...
elmaestro DraganV lagano, instaliraj vpn. Ja koristim SurfShark, platim tipa 50$ na 6 meseci, moze beskonacno korisnika...mogu ti dati i moj pisi mi u inbox da ti dam user i pass da ne placas bezveze.
DraganV i jel mozda znas koja je prica sa gg pokerom i srbijom, sa obzirom da igraci iz srbije imaju crnu goru kao zastavu, licno mi ne deluje da je to dugo odrzivo. Vidjam mnogo high stakes igraca sa crnogorskom zastavom a pretpostavljam da su iz srbije, kako oni podizu i uplacuju pare na gg?
elmaestro DraganV Kao sto sam ti rekao iz Srbije ti je zakonom zabranjeno da kockas na inostranim sajtovima. GGpoker nema sporazum sa srbijom zato nasi koriste lazne acc ili druge zemlje kako bi mogli da igraju. Mozes igrati preko agenta uvek, preko njega radis uplate i isplate. Naravno trebas naci nekog pouzdanog... Ja sam bas nedavno probao PLO da vidim akciju, zazalio sto sam izgubio 7 dana, isplatio i to je to za sada... Mozda cu odigrati neke vece PLO turnire nekada ali cash verovatno nikad vise... Mogu ti dati i kontakt mog agenta britanca, meni je dao neki acc sa MKD zastavom samo moras da upalis vpn da si u Makedoniji i mozes da igras...
DraganV Jel znas mozda ako je zakonom zabranjeno kockanje na stranim sajtovima kako mogu onda da igram poker na acr, i, I poker skinu, i winamaxu sa sbb netom?
elmaestro DraganV Ti moze da igras na svim sajtovim ja nisam rekao da ne mozes. Isto kao sto mozes da udjes u banku i da je opljackas recimo.... Sa tih sajtova koje si nabroja ako vec igras eto probaj da skines na banku novac...pa mi javi da li si uspeo. Ako i uspes...ocekuj poziv poreske sluzbe u nekom trenturku. GL p.s. zakon kaze da gradjani srbije ne smeju da se kockaju na inostranim sajtovim, u prekrsaju si neke vrste ali ne znam tacno koje...probacu da nadjem pa ti javljam.
OsvetniciPodrska ClubGG , PokerBros i PPPoker,isplata instant,uplata jos brza,rakeback samo za ozbiljne igrace,igre uvek ima,a igra se u USD.Ne zelim da diskutujem o aplikacijama,nisam ih ja pravio,RNG je svima katastrofa.
elmaestro OsvetniciPodrska OsvetniciPodrska [Login to see the link] Takodje pazite u istim tim klubovima na ove stvari… Birajte proverene sobe gde uglavnom znate ljude a ne random sobe na Brosu pogotovo.
OsvetniciPodrska elmaestro ovo su sobe u velikim unijama,a najveci neprijatelj pokera u poslednjih 5 godina su botovi,a ne samo pokera,jer ce popiti otkaze gomila radnika.
elmaestro OsvetniciPodrska Pa to to i pricam da se paze u najvecim unijama su i najvece prevare… Tu eventualno dolazi u obzir neka privatna igra gde se svi igraci medjusobmo poznaju. Ne postoji vise mi jedna unija ni na Brosu ni na PPP a pogotovo ClubGG bez botova, real time AI i slicno… I ti se pazi jer mozes biti odgovoran ako neko igra preko tebe u tim klubovima jer su preplavili nazalost sa prevarama.