E ovako posle nekog vremena podigao sam neku crkavicu koja mi je ostala na max-u.
Da se ne lazemo daleko sam od nekog rega nisam igrao nikad cash pre ovoga mozda sam par puta probao rekreativno 🙂
Ali neke stvari sam mozda i naucio tokom vremena. Shvatam to nije dovoljno ali
Maxbet je mali sajt. Igra par stotina igraca i vrlo brzo se moze shatiti kako ko igra. Jednom kad se to shvati stvari bi trebale biti jednostavne zar ne 🙂
U praksi nije bas tako. Recimo da zavisi dosta od podele karata. Ne znam na osnovu cega neko ima down a neko upswing, ali imam utisak da lose stvari traju vecno. I sve se nesto nadam krenuce al nikako. Nisam ja jos prelezao decije bolesti poput br managmenta i tilta
Ali na Maxu kad vidim neke situacije jednostavno covek kaze pa mora i mene prosrati nekad. Npr. igram 100 3betanih ruku protiv jednog decka sa sajta svih 100 je ubo. Ima jedan decko koji igra najjace igre na sajtu bilo je perioda kad sam mu uzimao lovu, ali u poslednje vreme isto sta god da odigra silazi mu moji KK na QQ pad, onda AA zove tribet pre flopa sa 33 i flop je 3, isto 3betan pot 862 sa dve boje raisam sa 89 cini mi se idemo all in on drzi AK bez boje i silazi mu kralj na turnu
Okacio bih ruke i sad sam gledao ali znate sta je zanimljivo - protiv ovog zadnjeg igraca ruke fale, nema ih. Tako da bez nekih konkretnih dokaza ne moze se polemisati namesteno/nije namesteno
Sumnjivo svakako jeste