Mesecni updejt za novembar 2023
POKER
VOLUMEN
Odigranih 127h ovog meseca i profit od oko 368k. Bas cudan mesec sto se varijanse tice 25 dana sam bio oko breakeven (bez RB) i onda u zadnjih 5 dana uzmem nesto oko 20BI.
Volumen ce da trip jos neki mesec dok ne predjem sve Usketove vide koje sam planirao.
UCENJE
Mislim da je ovo mesec u kome sam najvise naucio. Nasao sam metod koji mi najvise odgovara, prvo pogledam video i onda predjem u Wizardu te spotove, onda izdvojim beleske i trudim se da ih pre sesije procitam.
Plan za naredni period mi je da predjem BvB igru i generalno 3betovane potove, mozda mi za to bude trebalo i vise od mesec dana.
METNAL GAME
U ovoj oblasi bas imam puno prostora za napredak. Previse razmisljam o kratkorocnim rezultatima. Kad ide dobor onda sam opusten pun samopuzdnja obracam paznju na svaki detalja, mada i u tim situacijama malo previse poletim, kad krene lose onda vise ni u sta nisam siguran. Pocnem da besnim, kad me zakopaju 5BI prestanem obracati paznju na stinice, pa se plasim da ne izgubim jos, kad me zakopaju 5BI ne obracam paznju na male potove itd.
Dosue sad imam vise samopuzdanje, posto zadnja dva meseca igram na sajtu koji je dosta jaci od MB i uspevam i tu da dobijem, a i kad pogledam od pocetka bloga za nesto malo vise od 4 meseca sam odneo preko milion i po dinara imam cime da budem zadovoljan π
KLADIONICA
Ovo cu ostaviti po strani za sad, bar dok ne zavrsim deal sa Uskeom.
FITNES
Ispunjavam korake i trenigne bez vecih problema. Jedino sto bih ishranu trebao da dobedem u red.