Evo sad sam igrao kes nekih sat vremena.
Imam QQ, rejz na 10BB limper koluje sa A5 i izadje mu A5.
10 min kasnije KK, opet isto, opet lik koluje sa A5 i opet A5 na flop.
Posle imam KJ, opet igram protiv coveka sa A5 na bordu AKJ5x.
Svaki put je limpovao, pa kolovao po 10bb sa A5 off, svaki put van pozicije i svaki put su mu izasli A i 5 i sve to u manje od sat vremena.
I posle ces da mi drzis predavanje da je to normalno, da je to samo poker i da nije namesteno.
Da je bilo jesnom, pa hajde, ali 3 puta u nekih 30 ruku... Molim te...
Softver je namesten da nagradjuje igrace koji debilnom igrom pune pot. I tu je kraj svake price.
Takav isti poker je imala Lutrija Srbije pre 15 godina, pa su zatvorili posle par meseci jer su svi provalili sta se desava i vise niko nije hteo da igra, ali smo tada imali alternativu, jer smo mogli da igramo gde nam padne na pamet, za razliku od danas.
Svoj zivot stavljam na opkladu da je softver namesten da pakuje karte i nagradjuje igrace koji nerazumno pune pot kartama koje se bacaju pre flopa. A njih nagradjuje da bi sto duze ostali u igri i tako im pravili rejk. Ako debil igrac ispadne odmah, Maxbet gubi pare, jer dobri igraci nece svaku trecu ruku ici all in sa tarabama. I to je sva filozofija u vezi sa Maxbet pokerom, koji koriste video igru umesto licenciranog poker softvera.