gambler22 Ok, sad vec razgovaras u neprijatnom tonu. Ako si primetio ja u svojim postovima ne uporedjujem svoj skil sa ostalim ucesnicima ovog foruma, ta vrsta diskusije je glupa i bespredmetna. Nisam ja nikakav monster reg, ima ovde i boljih i losijih igraca od mene, i znam odlicno gde se nalazim po tom pitanju. Takvih sranja o kojima pricas ces se nagledati na micro limitima mnogo cesce nego na visim, jer ljudi igraju jako loose i passive preflop i mulitway potovi su najcesca pojava. E sad rekreativni igraci veruju da je ok da se u mwp olako stakuju sa overparom, i onda im je kriv maxbet, zvezde, univerzum, bukvalno svi sem njih samih.
Taj StevanD97 se pojavi povremeno i na visim limitima, i lik je potpuni fish, ja ti garantujem da svakih par dana depozituje novac na maxbet, i ti umesto da budes zahvalan sto imas priliku da igras protiv takvih likova, ti ga proglasavas za nadcoveka, kao da ga je nemoguce pobediti.
Bicu slobodan da kazem da sam jedan od igraca koji najvise pokera odigra na maxbetu i mogu da vam garantujem da preuvelicavate, odnosno da se stvari o kojima pisete ovde ne desavaju ni priblizno u toj frekvencii kao sto navodite. Ne znam je li namesteno ili nije, ali cak i da jeste jednako je namesteno za sve. Na kraju dana ako si bolji od fielda na duge staze pobedjivaces ako nisi gubices, to je jedina istina. Kao sto je napisao ficasangaj ranije, ako ne pobedjujete maxbet, tesko da cete pobedjivati bilo koji drugi poker online.
Shvatite ovo kako hocete, ali dajte ljudi osvestite se, Batalite se pisanja gluposti, vec budite iskreni prema sebi i potrazite stvarne razloge zbog kojih ne pobedjujete. To je dobra polazna tacka za napredak.
Iako vam mozda zvuci grubo i uvredljivo, ovo vam je moj dobronameran savet. I ja sam kao i verovatno svi ostali regovi koji su sada profitabilni u svojim pocetcima bio u toj fazi kada ti je jednostavno tesko da prihvatis da nisi dovoljno dobar da pobedjujes i onda trazis odgovore. I onda odes na forume koji si puni ovakvih teorija zavere i dobijes odgovor koji zelis da cujes. Nije do tebe jbg, namesteno je... Jer kad pocinjes poker igra deluje toliko jednostavna, a ti toliko malo znas da ti se cini da znas sve. Tek kad krenes da ucis, otkrijes da postoji citav okean neznanja koji treba da preplivas.
Dakle hajde da okrenemo diskusiju u pravom konstruktivnom smeru. Verujte mi i da jeste namesteno, a ne mozemo dokazati, te su frekvencije pomerene jako malo, mozda je par procenata u pitanju to vas ne odredjuje kao pobednika ili gubitnika. Pa niko normalan ne bi igrao sobu gde je AA vs AQ 30% kao sto kazete. Dakle ako zelite da napredujete u ovome, vreme ulozite u rad na igri i ucenje, a forum koristite pametno. Uvek mozete postovati ruke na forumu opsati detaljno pozicije sizinge, verujem da ce vam regovi rado odgovoriti, sta je dobro, sta nije i zbog cega. Od takvog tipa diskusije svi mogu imati kotisti, a od ove negativne toksicne energije i vredjanja, samo steta...