Suviše je mnogo loših igrača na nivoima ispod nl 50, koji igraju tipa 70/5....JBGA nije AK na Axx flopu isto kao kada na normalnoj mreži 3 betuješ rega i znaš njegov range i ovde kada te 4 fiša limp koluju....Prečesto na bpordu A75 neko ima dvo par i to je ok....Nemam ja nakon 10 miliona ruku nikakvog čuđenja više, bukvalno na 10M ruku sve doživiš....
Ipak kao 2 najveća problema potenciram sledeće:
- Kako svaki dan na stolovima sede igrači koji potpuni air pretvaraju all inom u blef u 3,4 igrača i kupuju 1,2,3 outa....Ko su ti igrači? Zašto ih samo tada vidim za stolom i nikada više?
- Još veći problem su veći limiti....Isti regovi, NIT regovi sede za stolovima i igraju međusobno dok ne zaluta neki fiš ili da kažem reg van sistema...Da li ima deljenja karata na stolovima? Time se verovatno niko iz max beta ne bavi...Mislim 5 NIT rega long term igrajući međusobno ne mogu da pobede rejk....I sada kao neko očekuje da će normalan reg uneti 50-100 buy ina za nl 200,nl 400...Da će neko uneti milion dinara na ovu aplikaciju sa sumnjivim rasporedom istih regova za stolovima...Teško...
Ako se ispostavi tokom vremena da pod tačkom 1. sede botovi max beta koji kupe stejkove igračima....Onda je to stvarno klošarski do maximuma pored 80 posto rejka koje uzimaju od svakog igrača...
Na žalost zatvaranjem 90% poker kuća prema Srbiji, ništa bolje nisam ni očekivao...Naprotiv, znao sam da će ovako biti...