Ima regulara i tvrde igre i na micro limita na velikim stranim sajtovima. Ljudi su vicni multitabliranju i odigraju ogroman broj ruku, i uz tu disciplinovanu igru i pristojan rakeback mogu da naprave solidnu zaradu cak i na micro limitima. Ja na primer kad igram GG poker, igram uglavnom nl25 i neki moj maksimum je 6 stolova, na 8 mi se vec gubi igra... A tamo moze da se vidi ko igra koliko stolova, izbrojao sam jedan bugarin igra cak 21 sto od 6 igraca. Meni to deluje skroz nestvarno, ali vezbanjem se izgleda sve postigne. Dobro to je ekstreman primer, ali neki prosek regulara je 8-12 stolova. Ima ih na svim limitima takvih, bukvalno jure rakeback, jer na GG imas deo rakebacka koji se dodeljuje dnevno po plasmanu u obrnutom rejku, tipa ako obrnes najvise rejka u toku dana na NL25 za prvo mesto ti je nagrada ja mislim 160$. E sad zamisli ti nekoga ko igra 10+ stolova istovremeno, koliko igra mora da mu bude tvrda. Mozda nece primetiti da mu napadas blind sa dilera 3 puta za redom, ali isto tako ima zalepljenu tablicu za range-evima pored monitora i ne igra nista van toga, pa mu ti uzmi pare 😃