Brate, znas sta je problem...
Evo recimo iz moje perspektive, ja sam krenuo da igram letos na 10nl (Nakon sto sam cuo milion stvari o tome kako softwer nije ispravan, kako postoje igraci ciju igru sistem nagradjuje, namestaljka je i sve to). Krenuo sam da runnujem lose iz starta kao i drugar jedan (koji ne igra na mb nije ni bitno) i imali smo opkladu da brojimo ko prvi stigne na -20BI ispod EVa casti pice ili tako nesto(ja sam pratio sistem papir i olovka ono, ako pobedim sa AK vs QQ skinem 50% pota jer ne zasluzujem toliko itd itd, eyeballovao sam). Posle dana i nedelja ili koliko je vec bilo vremena tog downswinga, svaki boziji put kad izgubim sa najboljom rukom PRVA jebena stvar koja mi je u podsvesti je jebote namesteno je u pravu su ovi na netu,je l moguce sta nam rade . To je toliko odvratna stvar za imati u podsvesti jer , ako je namesteno ,cemu poenta onda? Sto igram ako je sistem protiv mene i takva je igrica da koliko god pokusavao situacija je PROTIV mene i VAN moje kontrole?
I sa ovim komentarima to upravo tu ideju sadite u podsvest svima koji procitaju ili cuju slicne price. Iste sekunde kad izgubis ruku u kojoj si favorit: namesteno je , jebes ovo,jebes maxbet, jebes sve . (naravno kad pobedis jer si uhvatio boju boze moj to ce se desiti 30% puta normalno da pobedis nekada i kad nisi favorit je l).
Posle onih klipova sto je snimao lik, stotine ili hiljade ljudi ce doci na sajt, izgubiti jednu ruku kao favorit i ispizdeti na riggovan software i kako je namesteno bas protiv njih i vise se nece pojaviti, ili se samo nece pojaviti jer sto bi pokusavali uopste. (jedino sa cim se slazem iz tih klipova na yt je da su mu uzeli 1bb na turniru kad nije trebalo...i to je otp to)
Da sumiram ovu pricicu, u plusu sam pun kurac buyinova od tada kao i svi ostali regovi...mozda samo dobrim igracima namestaju na duge staze...poz